Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

USUNĄĆ STRAŻ MIEJSKĄ!

Konfitura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W każdej firmie czy społeczności są jakieś czarne owce.Straż Miejska ma tych cymbałów, My na MPC mamy ciebie.

Bardziej wkurzają mnie Strażnicy od Fotoradarów.Ci co łapią pijaków robią po prostu porządek

Opublikowano

Nie jestem jakimś JP, jednak moim zdaniem straż miejska jest na prawdę zbędna.

I tak nie robią co mają robić, tylko wlepiają mandaty za wyrzucanie kiepów na ulice czy przechodzenie na czerwonym świetle..

Opublikowano

W każdej firmie czy społeczności są jakieś czarne owce.Straż Miejska ma tych cymbałów, My na MPC mamy ciebie.

Bardziej wkurzają mnie Strażnicy od Fotoradarów.Ci co łapią pijaków robią po prostu porządek

fakt to też prawda.

ale jak ktoś zostanie złapany bo rozpieprza albo dostanie mandat za fajke lub piwo to wielke ale .

Opublikowano

Ja na Straż Miejską nie narzekam, prędzej się do nich zgłosze niż na policje. Stałem z koleżankami w parku ok 16 (to było gdzieś w sierpniu), podchodzi "patrol" i prosi mnie o dokumenty. Poprosiłem o okazanie legitymacji policyjnej, do czego mam prawo. Zamiast tego dostałem glebe i areszt, aż nie przyszli po mnie starsi.

Nie można wszystkich wrzucać do jednego worka ale nie ma wątpliwości, że od władzy w dupach się przewraca :). Lepiej spisać 70 letniego dziadka bo pije piwo w parku niż łapać morderców i pedofili.

Opublikowano

Dotąd miałem normalny stosunek do nich jak i do policji, ale widać że szczyt skurwysyństwa został osianięty, Mam nadzieje że każdy z nich poleci albo kiedyś spotka jakiegoś karczka na swojej drodze, który się tak łatwo nie da :)

mg7k04q.jpg

Opublikowano

szkoda że kurwa nie było tam jakiś "ekipy JP" lub pojebanych kiboli/dresiarzy oni by tam zrobili porządek

ale to jest kurwa kpina tak człowiek traktować

skurwysyństwo

Opublikowano

+999

Kaś, co ty możesz wiedzieć....

Ja na Straż Miejską nie narzekam, prędzej się do nich zgłosze niż na policje. Stałem z koleżankami w parku ok 16 (to było gdzieś w sierpniu), podchodzi "patrol" i prosi mnie o dokumenty. Poprosiłem o okazanie legitymacji policyjnej, do czego mam prawo. Zamiast tego dostałem glebe i areszt, aż nie przyszli po mnie starsi.

Nie można wszystkich wrzucać do jednego worka ale nie ma wątpliwości, że od władzy w dupach się przewraca :). Lepiej spisać 70 letniego dziadka bo pije piwo w parku niż łapać morderców i pedofili.

+1

Służba porządkowa lepsza od Policji w tym kraju.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Po kim odziedziczyłeś to, że jesteś żenujący?

+999

Kaś, co ty możesz wiedzieć....

+1

Służba porządkowa lepsza od Policji w tym kraju.

Więcej niż ty.

Podobno materiały trafią do telewizji.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

KAŚ NA WOLNO

@TOP

Nic do nich nie mam, jakiejś przykrej sytuacji z nimi nie miałem

Opublikowano

A dla mnie Straż Miejska to hieny i tyle. Mąż koleżanki mojej siostry dostał mandat za "rozmowę przez telefon w czasie jazdy" gdy odebrał telefon od żony gdy stał na światłach, że już jest, całe "połączenie" trwało 4 sec. Widziałem jak kiedyś gość dostał mandat za "picie w miejscu publicznym" jak wyszedł z piwem w ręce dosłownie z 2 metry od baru do kolegi. Do matki z małym dzieckiem też się kiedyś dojebali że przeszli nie po pasach i oczywiście mandat poleciał. Widziałem też jak jednej kobicie wlepili mandat jak na 5 minut stanęła przed apteką żeby kupić leki, bo chyba źle zaparkowała czy coś. Sam kiedyś dostałem 100 zł za przejście na czerwonym świetle, jak się zaczaili w mroku, ponoć dużo osób wtedy na tym przejściu złapali. Kuźwa niedługo jak pierdnę na dworze to mi wklepią mandat za zatruwanie środowiska.

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

A dla mnie Straż Miejska to hieny i tyle. Mąż koleżanki mojej siostry dostał mandat za "rozmowę przez telefon w czasie jazdy" gdy odebrał telefon od żony gdy stał na światłach, że już jest, całe "połączenie" trwało 4 sec. Widziałem jak kiedyś gość dostał mandat za "picie w miejscu publicznym" jak wyszedł z piwem w ręce dosłownie z 2 metry od baru do kolegi. Do matki z małym dzieckiem też się kiedyś dojebali że przeszli nie po pasach i oczywiście mandat poleciał. Widziałem też jak jednej kobicie wlepili mandat jak na 5 minut stanęła przed apteką żeby kupić leki, bo chyba źle zaparkowała czy coś. Sam kiedyś dostałem 100 zł za przejście na czerwonym świetle, jak się zaczaili w mroku, ponoć dużo osób wtedy na tym przejściu złapali. Kuźwa niedługo jak pierdnę na dworze to mi wklepią mandat za zatruwanie środowiska.

To dobrze zrobili, wlepiając te mandaty ;)

Szkoda tego faceta, bo takie kurwy zjebali mu dzień, bo coś im nie pasowało.

Opublikowano

Na każdego można narzekać - straż miejską, policję, kanarów, sąd i innych urzędników państwowych. Ale to nic nie zmieni. Oni byli, są i będą. Niektórzy wykonują swoją pracę wzorowo, a inni zachowują się nieodpowiednio. Jedni trzymają się sztywno teorii, inni podchodzą do wszystkiego indywidualnie. Nie można wrzucać wszystkich do jednego wora. Może SM ma mniej/mało do roboty, ale skoro są to znaczy, że w jakiś cel mają.

Opublikowano

Kaś zrobił ten temat, bo pewnie jego ojca straż miejska wczoraj w nocy na wytrzeźwiałke powiozła i kazała mu komputer wyłączać.

Beka z Ka$a.

Opublikowano

Kozacy w mundurach.Gdyby taki wyszedł bez munduru dostał by po mordzie i nie podskoczy.Nic z tym nie zrobisz bo ich zasłania prawo jedynie co zrobisz to dwie kulki w łeb i wpierdol.

Sorry ale nie mogę wytrzymać za takie coś aż zal mi go.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Ktoś już mówił o likwidacji straży meijskiej

Fakt, SMy to momentami wrzód na dupie, ale pisząc posty na forum nic nie zdziałacie.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Tak z nimi jest. Do grupy dresów nie podejdą, bo się boją. Za to jak jest jeden niewinny człowiek to od razu lecą na niego w kilka osób. Szkoda kasy z naszych podatków skoro mamy policje. I nie czaję ludzi, którzy piszą "Mi tam oni nie przeszkadzają". Przecież przez to, że są płacimy i za policje i za nich. Chociaż racja, że jeszcze rodzice za was płacą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...